• Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in heel België
  • Vanaf 65 € gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Nieuw: De Dagelijkse Maaltijd van MyCOOKS

18 april 2018 -

Nederland is een pakjes- en zakjesland. Zelf kom ik uit Engeland en het valt me op dat we hier, als het even kan, snel grijpen naar een kant-en-klare oplossing om snel een maaltijd op tafel te krijgen. Maar ben je wel op de hoogte van de inhoud van deze zakjes? Is het niet verontrustend om te zien hoeveel E-nummers worden gebruikt in die pakjes? Niet voor niets wordt zelf koken weer populairder. Het is belangrijk om te weten wat je in je lichaam stopt. Maar wat als je hier niet meer tot in staat bent? Of er geen tijd voor hebt? MyCOOKS biedt de oplossing!


Even na werk nog snel de supermarkt in om boodschappen te doen. Snel nog even  verzinnen waar je eigenlijk zin in hebt. Vervolgens moet je dat ook nog even snel koken. Ik snap wel dat Nederland veel kant- en klare oplossingen gebruikt. Er komt veel tijd en moeite bij het koken kijken.

Ik weet dat ik gezegend ben met een voorliefde voor koken. En ik mag dit ook nog eens doen voor mijn werk. Maar ik weet ook dat er genoeg mensen zijn die het óf niet leuk vinden óf geen tijd hebben óf wat ouder zijn en geen puf meer hebben voor alle handelingen die erbij komen kijken. Om die reden heb ik maaltijden ontwikkeld die de stress rondom het koken wegnemen, en het gemak en de rust teruggeven.

Wij bieden nu complete maaltijden en soepen. Alle maaltijden en maaltijdsoepen heb ik ontwikkeld met het oog op gezondheid en smaak. Ik maak alleen gebruik van pure ingrediënten, die allemaal te herleiden zijn. Nergens worden E-nummers, smaakstoffen of conserveermiddelen toegevoegd. Ik vind het heel belangrijk om te weten waar al mijn ingrediënten vandaan komen en jij waarschijnlijk ook. Daarom staat er bij elke maaltijd precies welke ingrediënten wij gebruiken.

Ontdek zelf het gemak van een gebalanceerde maaltijd(soep) met minstens 200 gram aan groenten. Geniet nu elke dag van een maaltijd uit een inspirerende wereldkeuken. En, omdat wij koelvers leveren, kan je de maaltijd bewaren voor elk geschikt tijdstip. Wanneer er iets tussenkomt bijvoorbeeld. Of als  je net even zin hebt in iets anders.

Ik ben heel blij met het resultaat. Ik hoop jij ook!

xoxo Joanna